Desprès de detectar un parell de problemes amb l’última versió, els hem corregit i hem publicat una actualització. Així que, si heu descarregat CROATCore Desktop en les últimes 12 hores, assegureu-vos de tenir la versió 1.50/2017-01-14.

Canvis respecte la versió prèvia 1.50/2017-01-10:

PROBLEMA:
Un problema aïllat introduït només a la versió 1.50/2017-01-10 mostrava una finestra d’actualització en el cas d’un canvi de saldo, que no permetia a l’usuari realitzar operacions amb normalitat.

SOLUCIÓ:
En el cas d’una actualització de saldo, no es mostra la finestra de sincronització.

Estat: CORREGIT

 

PROBLEMA:
Un problema aïllat introduït només a la versió 1.50/2017-01-10 feia que alguns usuaris haguessin d’iniciar CROATCore dues vegades (no simultàniament) per completar la sincronització inicial amb el blockchain.

SOLUCIÓ:
Corregit el problema de sincronització inicial.

Estat: CORREGIT

 

PROBLEMA:
La versió MacOS de CROATCore es quedava a la carpeta de descàrregues i l’usuari havia de canviar la seva ubicació manualment a la carpeta d’Aplicacions, perquè el programa funcionés correctament.

SOLUCIÓ:
S’ha publicat un paquet complet d’instal·lació per MacOS que facilita a l’usuari desar l’aplicació a la carpeta correcta.

Estat: CORREGIT

Alguns comentaris sobre la nova versió:

Alguns usuaris s’han queixat que l’aplicació causa una “càrrega de dades” cada vegada que s’obri, creï o importi un moneder.

Aquest comportament és normal i aquesta càrrega també apareixia a les versions prèvies, encara que l’usuari no rebia cap informació sobre això (a través d’una barra de progrés), com en la nova versió. Més aviat, en les versions anteriors, l’usuari només veia un missatge “Espereu fins a 45 segons” quan realitzava el mateix tipus d’operacions, sense una retroalimentació visual.

Alguns usuaris, en intentar descarregar l’última versió de l’aplicació han trobat la versió antiga en el paquet d’instal·lació. PER FAVOR, ASSEGUREU-VOS DE REFRESCAR EL CACHE DEL VOSTRE NAVEGADOR PER ACCEDIR A L’ÚLTIMA VERSIÓ.

Moltes gràcies per la vostra ajuda i paciència!