L’opacitat del blockchain pot donar lloc a pràctiques fraudulentes, el que no pot servir d’excusa per a desacreditar la tecnologia emprada, l’inversió en moneda digital o la seva utilització com a mitjà de pagament, per molt que les autoritats fiscals dels diferents estats o algunes entitats financeres intentin demonitzar el seu mercadeig i ús.
L’Agència tributària (AEAT) posarà la lupa per lluitar contra el frau allà on vegi que són necessàries actuacions per detectar irregularitats i reconduir els mals comportaments dels contribuents. Així d’explícit es mostren molts assessors fiscals, els qui no veuen cap problema en treballar sobre els nous escenaris que plantegen les transaccions amb bitcoin i altres criptodivises, sempre que s’adeqüin a la lògica tributària existent.
En conseqüència, és important analitzar la fiscalitat de les monedes digitals i la seva comptabilitat. La fiscalitat per als empresaris (persones físiques o jurídiques), miners i intermediaris. Trading de moneda digital i el 720. Les ICO i el crowdfunding. Anàlisi d’altres impostos sobre donacions o successions i Impost de Patrimoni.

Per parlar de tot això, vam reunir en una sola taula de ponents a tres grans experts fiscals:
Abel García Rodríguez de Life Abogados
Rubén Llac Rosendo de Baker McKenzie
Jordi Guarch Recaj de Roca Junyent

Quan: dijous 24 maig, 2018 a les 18:30 h
On: Auditori del Cercle Eqüestre Barcelona – Balmes, 169 Bis
08006 Barcelona. Al saló AUDITORI s’accedeix prenent l’ascensor que hi ha al fons de l’entrada a mà dreta, final de passadís, Soterrani 1.
Més informació: Tel .: +34 934 156 000 / [email protected]
Patrocinador principal: GD & A Brokers Inversions, GD Brokers Immobiliaris
Patrocinadors: Life Advocats, Baker McKenzie, Roca Junyent
Co-patrocinador: CROAT