Ens complau informar-vos que el Cercle Català de Negocis ha encetat aquest febrer tallers formatius gratuïts per tal d’oferir-vos coneixements per al desenvolupament dels vostres negocis i crear sinergies entre els assistents.

Des del febrer fins al juliol, cada quinzena es realitzarà un taller a la Seu del Cercle Català de Negocis a Sant Cugat del Vallès. Per a més informació o per anotar-vos-hi, només cal que envieu un correu electrònic a [email protected].

Contingut de la xerrada:

– Introducció a Bitcoin
– Origen de la moneda
– Tecnologia Blockchain
– Desenvolupament i perills
– Impacte mundial
– Altres criptomonedes: Croat

FORMADOR

Sergi Udina

El Dr. Sergi Udina és Enginyer electrònic i Doctor en enginyeria i tecnologies avançades per la Universitat de Barcelona. Té àmplia experiència professional en tecnologia i innovació i en la seva última etapa ha estat manager de recerca i desenvolupament a la petita empresa alemanya JLM Innovation GmbH, en les àrees de tecnologies sensores per a instruments mèdics, sensors químics i interfícies multiplataforma per a PCs i mòbils. Comença a interessar-se per la tecnologia de les criptomonedes al 2013 i recentment s’ha involucrat en el desenvolupament de la criptomoneda Croat, de creació catalana.

On: Seu del Cercle Català de Negocis: C/Vallespir 19, Edifici Octàvia, 3ª planta, 08173 Sant Cugat del Vallès. Parada FGC Volpelleres
Quan: Dijous 12 d’Abril des de les 18.00 fins a les 20.00 hores
Com apuntar-se: enviar mail a [email protected]
Més informació en aquest enllaç.

Us esperem!