Ja podeu descargar-vos l’app d’Android CROATCore des de la Google Play Store.

El Moneder Lleuger CROATCore és un moneder digital segur, utilitzat per guardar, enviar i rebre Croats directament des del seu telèfon mòbil.

Un complement necessari de l’aplicació CROATCore Desktop per Windows, MacOS i Linux, que també permet fer mineria amb CPU i GPU, el Moneder Lleuger CROATCore és una eina fàcil i segura per gestionar els seus Croats sobre la marxa.

Instrument obligatori per a botigues físiques i d’altres tipus de comerços que accepten Croat com a mitjà de pagament, el Moneder Lleuger CROATCore permet fer transaccions amb Croat de manera fàcil, ràpida, segura i confortable.

Característiques:
-Accés a l’app protegit amb PIN, impedint accessos no autoritzats al seu moneder mòbil.
-Creació de moneder fàcil i intuïtiva.
-Recuperació del moneder mitjançant clau privada.
-Contactes (guardar, etiquetar i gestionar les adreces de moneders i els detalls dels seus contactes).
-Crear i guardar sol·licituds de pagament mitjançant codi QR.
-Pagament a un codi QR.
-Suport en múltiples idiomes (Català, Castellà, Anglès).

Volem donar les gràcies a tots els nostres amables betatesters! Sense la vostra ajuda i paciència hauria estat impossible publicar aquesta app. Cadascú de vosaltres rebrà la recompensa final en els pròxims dies.

Estem també molt agraïts a l’equip de Virtual Eagle, que ens ha ajudat molt amb la publicació de l’app i volem donar-los també per aquesta via el reconeixement que es mereixen! Treballar amb vosaltres ha estat un plaer!

Esperem que gaudiu de l’app i que us sigui molt útil per gestionar els vostres Croats!