Ja sabem que aquesta és la notícia que tots esteu esperant. Ara ja podem anunciar-vos algunes novetats.

Croat estarà llistat en OpenLedger.io, un exchange descentralitzat, com a molt tard el 25 d’abril, potser abans, segons l’acord que hem tancat amb aquesta casa d’intercanvi.

 

Croat també va ser acceptat per Next.exchange i apareixerà llistat en 1-2 mesos, sense tenir una data exacta de moment.

Estem treballant amb altres cases d’intercanvi i anunciarem les novetats quan arribi el moment més oportú.

També volem anunciar-vos que ja estem treballant en obrir un exchange propi, descentralitzat, pel Croat, amb les comissions més baixes del mercat. També us mantindrem informats pròximament sobre totes les novetats.

Fins aleshores, seguim treballant perquè més i més comerços acceptin Croat com a mitjà de pagament. En els propers dies publicarem uns quants més.

 

Voldríem recordar als propietaris de negocis que potser encara estan pensant en apuntar-se a la xarxa i acceptar Croat, que tots els comerços que ho facin abans que Croat entri en cap exchange rebran una recompensa i sortiran al web oficial com a primers adoptants per sempre, com a mostra d’agraïment, així que preneu aquesta última oportunitat de contactar-nos!

 

Moltes gràcies a tots per la vostra paciència i pel vostre suport! Estem per molt bon camí amb el projecte Croat, però sense vosaltres, això no seria possible!