Com una de les nostres sorpreses aniversaris, estem molt contents d’anunciar CROATSHOP, la botiga virtual oficial de Croat, disponible a shop.croat.cat. Hem creat aquesta eina amb l’objectiu de complementar, no competir amb els ja existents Croat Marketplace i Mercat del Croat, creats per usuaris i mantinguts per la comunitat.

El CROATSHOP Oficial funciona com una pàgina web d’anuncis, on qualsevol, sigui empresa, professional o usuari particular, pot publicar productes (nous i de segona mà) o serveis que desitgin vendre a canvi de Croats. Per l’altra banda, potencials compradors, feliços posseïdors de Croats que necessiten un incentiu per desprendre’s d’alguns valuosos Croats, trobaran una manera fàcil i divertida de veure què hi ha en oferta cada dia, mirant els anuncis.

El millor de CROATSHOP és que està integrat en el sistema de pagament CROAT, així que serà molt fàcil comprar i fer pagaments mitjançant una connexió directa amb el moneder web CROATCore Mobile Light Web Wallet accesible a croatwallet.com.

 

Com a promoció de llançament, el primer anunci publicat per un usuari rebrà un premi de 500 CROAT i els següents 25 anuncis rebran 100 CROAT cadascú, directament al moneder seleccionat a l’anunci (promoció limitada a un premi per usuari / wallet).

 

Així que doneu-vos pressa per ser uns dels primers i desfer-vos de coses que ja no necessiteu i acumulen pols per casa, o promocionar les vostres empreses venent els vostres productes i serveis a canvi de Croats. I, per a la resta dels usuaris, aprofiteu aquesta oportunitat per donar bon ús als vostres Croats i ajudar que la moneda creixi.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES a la nostra meravellosa Comunitat CROAT!

Felices compres amb Croat! I Feliç Aniversari Croat!