Continuem amb les sorpreses d’aniversari… Som feliços d’anunciar el llançament del fòrum CROAT.

CROAT.CAT/FORUM

Totes les novetats s’anunciaran aquí, a part dels canals ja coneguts. Tots podrem estar en contacte d’una manera més directa i organitzada. Podeu compartir les vostres opinions i idees, donar el vostre feedback i comentar amb els altres usuaris qualsevol tema que vulgueu. El suport tècnic serà una mica més fàcil de gestionar i els novells ja no s’espantaran tant (esperem) per massa llenguatge tècnic.

A poc a poc, començarem a popular el fòrum amb els temes més importants, però, com sempre, necessitem l’ajuda de la comunitat per fer-lo créixer i per mantenir-lo al dia i útil.

Com en qualsevol fòrum, s’apliquen regles de cortesia general i hi haurà moderadors que ajudaran a que tot funcioni bé. Com a regla de sentit comú, no escrigueu res que no us atreviríeu a dir-li a algú a la cara;). I seguiu ajudant-vos uns als altres, com heu fet fins ara als grups de Telegram o en altres llocs.

I ara … parlem de regals … Com sempre, els valents que s’atreveixen a trencar el gel seran recompensats adequadament. Només heu de crear un usuari, escriure el vostre primer post (el que vulgueu) o començar un nou tema de conversa, i recordar-vos d’acabar el vostre missatge amb l’adreça del vostre moneder. Alguns Croats us arribaran molt aviat. Aquesta promoció és vàlida pels primers 25 usuaris registrats.

Converses felices! I Feliç Aniversari, Croat! 🙂