Tenim un bon llistat de coses per celebrar…

…el llançament de Croat, la Moneda Catalana,
…un sistema que funciona molt bé i s’està millorant continuadament,
…una molt bona resposta a la app d’Android CROATCore: ara amb més de 500 descàrregues en Google Play Store i avaluacions de 5 estrelles,
… una gran comunitat d’usuaris compromesos, creixent cada dia,
…moltes sorpreses per arribar aviat: llançament d’app per iOS, nova versió de CROATCore Desktop, donacions importants, premsa, exchanges…

 

2018 SERÀ UN GRAN ANY PEL CROAT!

 

Ara ens toca a nosaltres donar les gràcies a tots els que ajudeu Croat créixer de qualsevol manera. Si us plau, envieu-nos a [email protected] l’adreça del vostre moneder o un codi QR de sol·licitud des de l’app d’Android, juntament amb una mostra de què és el que esteu fent per ajudar el projecte Croat. Pot ser una captura de pantalla d’un post a Facebook / Twitter o qualsevol xarxa social. Pot ser un article en un bloc, o un comentari en un bloc o en un article a qualsevol lloc. Pot ser un missatge enviat a un grup de Whatsapp o de Telegram… Pot ser un correu enviat a algú important o algú que pot ajudar per fer córrer la veu… Pot ser una foto portant la dessuadora Croat… qualsevol cosa que us sembli.
Podeu compartir la nostra pàgina web, els nostres perfils socials, imatges amb el Croat, la petició de Change.org, qualsevol cosa que se us acudeixi, sempre que es relacioni amb Croat.

Si teniu poc temps i us falten idees de com ajudar ara mateix, podeu agafar una mica d’inspiració sobre coses per compartir sota aquestes línies.

Rebreu la vostra recompensa directament al vostre moneder!

IMPORTANT: AQUESTA PROMOCIÓ FINALITZA EN 3 DIES – EL DIMARTS 9 DE GENER A LES 23.59 H HORA LOCAL DE CATALUNYA.

TAMBÉ IMPORTANT: LA MILLOR / MÉS IMPORTANT CONTRIBUCIÓ (SEGONS EL CRITERI DELS DESENVOLUPADORS) REBRÀ UN PREMI EXTRA DE 500 CROAT!

Així que afanyeu-vos i no perdeu l’oportunitat de participar!

Moltes gràcies a tots i totes!

 

Feliç Any CROAT 2018!

Pàgina de Facebook

Grup de Telegram

Vota en Next.Exchange

Twitter