Estem orgullosos d’anunciar els primers comerços que accepten Croat com a mitjà de pagament, inclòs abans que Croat tingui un valor monetari oficial! Això és només una petita mostra de la confiança que la nostra comunitat té en Croat. I és només el principi. Estem tenint molt bona resposta per part de molta gent que vol utilitzar Croat ja! I esperem poder anunciar molt aviat cava vegada més comerços que s’adhereixin a la xarxa Croat.

Podeu trobar els primers comerços participants a la pàgina especialment dedicada als comerços, i també a la nostra pàgina principal.

Anunciem per aquesta via que, a partir d’ara, tots els comerços que s’apuntin per acceptar Croat com a mitjà de pagament fins el moment que Croat sigui acceptat en un exchange rebran una recompensa immediata en Croats, a més de tot el suport tècnic necessari i la reserva de l’esment a la nostra pàgina PER SEMPRE, com a primers adoptants del Croat.

Per apuntar-vos, podeu enviar-nos un missatge a través d’aquesta pàgina o escriure’ns a [email protected].

A part dels comerços oficials, ens ha arribat informació que en el grup no oficial Croat de Telegram es poden comprar samarretes per Croats.

Així que us animem a tots a començar a gastar els vostres Croats en les empreses col·laboradores. I també animem a les empreses a ser entre els primers que adoptin Croat i a beneficiar-se de tots els avantatges dels qui obren nous camins.

Sigueu atents als nostres canals de notícies. Hi haurà novetats molt interessants, molt aviat!

MOLTES GRÀCIES a tots i totes!