Quan la vida et tanca una porta, has d’intentar obrir una finestra…

A mesura que el projecte Croat creix, és normal necessitar sobrepassar més i més obstacles i avui us volem parlar d’un aquest obstacles i de la manera que hem trobat de superar-lo.

Sabem que molts de vosaltres estàveu esperant el llançament de l’app CROATCore d’iOS. L’aplicació fa temps que està acabada, però ens faltava l’aprovació per part de Apple per poder publicar-la, com ja us ho vam explicar fa un temps. Finalment no la vam obtenir. És extremadament complicat entrar a l’Apple Store com a criptomoneda nova. No va ser un problema de la mateixa aplicació, però probablement més perquè Croat encara és un projecte molt nou. Sembla que Croat necessita un trajecte més llarg perquè Apple consideri incorporar-la. Ara per ara, no tenim una solució a aquest problema. Ens queda l’opció d’un últim recurs, que hem pensat que és millor guardar per a més tard, quan Croat sigui ja una moneda molt coneguda i utilitzada, molt estable i amb una comunitat molt més forta al darrere.

Així que hem estat treballant molt tot aquest temps en oferir una alternativa als nostres usuaris d’iOS. I ara per ara, tenim 2 opcions:

La primera serà oferir l’aplicació sencera als usuaris per instal·lar individualment als iPhones i iPads “alliberats”, concepte també conegut com a “jailbreak” o “sideloading”, que permet a l’usuari instal·lar aplicacions de fora de l’App Store oficial, a travès de Cydia. Aquesta serà una opció reservada a pocs, som conscients, perquè no tothom sap com fer-ho i no tothom vol fer-ho. És més per demostrar als nostres usuaris que hem fet el treball, que l’aplicació existeix i funciona perfectament, perquè no es sentin decebuts per nosaltres.

La segona opció, tal i com ho hem anunciat al títol d’aquest article, és oferir-vos un moneder web, CROATCore Light Wallet, que tindrà les mateixes funcions que tenen les apps, perquè pugui ser utilitzat directament des del navegador del telèfon mòbil, sigui iPhone, Android, Windows etc. Trobareu la mateixa estructura que tenen les apps. Podreu utilitzar els mateixos moneders que feu servir a les apps mòbils, amb les mateixes característiques, però tot serà dins del vostre navegador, sense tenir una aplicació instal·lada.

CROATCore Light Wallet també podrà ser utilitzat des del PC o ordinadors de sobretaula normal. Amb aquesta opció, tots aquells usuaris que només volien tenir un moneder per poder pagar, rebre i fer transferències de Croats sense minar, ja tenen la seva eina. Amb la reserva que un moneder lleuger té unes certes limitacions comparat amb un moneder de desktop, que ja us recordarem quan toqui detallar les característiques del web wallet, qualsevol usuari podrà crear un moneder i operar en menys d’un minut. El moneder lleuger no necessita cap sincronització amb el blockchain, així que us estalviareu el pas inicial que dura ja bastantes hores.

El moneder ja funciona i només ens queden uns petits detalls que no trigaran més d’una setmana.

Us deixem a continuació unes imatges de com serà el web wallet, amb vista de telèfon mòbil i també de PC. Esperem que us agradin.

Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport i per la paciència!