Apassionat per la moda des de la seva infància i influenciat pels seus avis, ANGEL GRAVE s’inicia formalment en el disseny de moda en 2013, deixant enrere una carrera en el sector financer.

 

Amb el seu estil Casual-Chic ANGEL GRAVE ofereix Alta Moda per a homes i dones en constant moviment i cerca del nou, el diferent i sobretot peces de qualitat que fàcilment s’adaptin al seu estil de vida.

La marca presenta dues col·leccions conceptuals a l’any, en cadascuna d’elles realitza una recerca prèvia, experimenta i inclou teixits, detalls i acabats únics per a cada temporada.

La visió de la marca és la de crear peces contemporànies els materials de les quals, confecció i acabats siguin de gran qualitat i destinades a convertir-se en clàssics dins del guarda-roba de qui els porta.

ANGEL GRAVE s’ha presentat en plataformes internacionals com el Mercedes Benz Fashion Week Panamà 2016, dins del marc del Torontó Fashion Week 2014, ha exposat part del seu treball en la Mostra de Moda Mexicana a Barcelona, així com en plataformes Mexicanes de reconeixement internacional com Intermoda, Google Plus Fashion, Minerva Fashion i Innovamoda; en 2015 va ser seleccionat per Vogue Mèxic i Latinoamerica dins dels 10 semifinalistes del projecte Who’s On Next, i el seu treball ha estat publicat en diversos mitjans i revistes impreses com Vogue, Glamour, Elle, InStyle, MidWoman, Intrend Magazine, Fashion News, Mundo Ejecutivo així com revistes digitals i blocs internacionals.

Som una empresa creativa i productiva, formada per un equip capacitat i en constant evolució i creixement, amb amor pel que fem i pel que oferim als nostres clients, naixem de la passió per transcendir dins de la història i convertir-nos en referent internacional de la moda ben feta a Mèxic.

Les característiques que es poden trobar en cada peça ANGEL GRAVE són:

  • Peces dissenyades amb visió internacional i alta qualitat
  • Peces confortables
  • Ús de fibres naturals i pell genuïna
  • Un màxim ús de materials produïts a Mèxic
  • Producció i mà d’obra Mexicana
  • Peces de llarga durada pel seu estil i qualitat.

Troba’ns

Naked Boutique La Roma, CDMX
Cañamiel Santa Fe, CDMX
Lorenza Moda Comtessa, CDMX
Fulla Santa San Miguel d’Allèn
Tweed Providència, GDL
Yours MX, On demand, CDMX

Angel Grave acceptarà Croat quan tingui valor monetari oficial.

Contacte

Web: angelgrave.com
Instagram: @angelgrave_official
Facebook: @Angel Grave
Twitter:@Angel_Grave
Email: [email protected]

Troba altres comerços que accepten Croat aquí.