Ja teniu disponible a l’apartat de descàrregues la nova versió de CROATCore Desktop.

Us recomanem que l’actualitzeu ja! Esperem que la gaudiu!

Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda per millorar-la!

 

MILLORES GENERALS:
S’han afegit nous nodes.

CORRECCIÓ D’ERRORS:
PROBLEMA:
Alguns usuaris tenien problemes per importar els seus moneders al CROATCore a travès de les claus públiques i privades.
Malgrat haver introduït correctament les claus, CroatCore donava un error de claus invàlides.

SOLUCIÓ:
Les claus correctament introduïdes són acceptades sempre.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
Alguns usuaris no podien obrir els seus moneders amb la contrasenya del moneder. Malgrat haver introduït correctament la contrasenya, CROATCore no la reconeixia i la marcava com a incorrecta.

SOLUCIÓ:
Donada la complexitat d’un contenidor, el sistema necessitaria a vegades un llarg període de temps per reconstruir la seva estructura interna.
El procés de càrrega del moneder ara presenta a l’usuari una barra de progrés que l’informa dels passos realitzats per carregar el moneder i accepta la contrasenya introduïda correctament.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
La pantalla de recuperar moneder (a travès de les seves claus) no escondia la nova contrasenya escollida.

SOLUCIÓ:
Emmascarar la contrasenya proporcionada.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
Tancar CROATCore de manera errònia o sortir de forma inesperada de l’aplicació feia que l’arxiu contenedor (el moneder) es quedés amb un nom diferent del que apareixia al llistat de moneders utilitzats recentment (per exemple, es podia afegir una extensió “.tmp” o “.temp”).

SOLUCIÓ:
El programa intenta detectar aquesta situació i canvia el nom de l’arxiu al seu nom original.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
El procés de mineria de CROATCore no utilitzava tota la capacitat de les CPUs amb un alt número de fils (threads) disponibles per mineria.

SOLUCIÓ:
Una configuració ULTRA pels usuaris que volen dedicar la majoria dels recursos de la seva CPU a la mineria.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
Després d’enviar CROATs i crear una etiqueta per una adreça concreta, alguns camps s’haurien d’esborrar automàticament, per una millor experiència pel usuari.

SOLUCIÓ:
Desprès d’un pagament, s’esborra la etiqueta i els camps pertinents.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
Una adreça inicial predeterminada de piscina de mineria es va tornar obsoleta però es va mantenir com l’URL predeterminat de CROATCore per a la mineria en grup. Per aquest motiu, es donaven errors de connexió a aquesta URL concreta quan els usuaris iniciaven la mineria amb la configuració predeterminada.

SOLUCIÓ:
S’ha canviat l’URL predeterminat de mineria en grup a una piscina oficial actual.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
Alguns usuaris van ser afectats per un problema en CROATCore que causava un missatge extra d’error de pagament fallat quan el pagament es realitzava correctament.

SOLUCIÓ:
Una vegada confirmat el pagament, el sistema es reinicialitza correctament per evitar qualsevol missatge potencial d’error de sincronització.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
En alguns casos, mentre que la porció del dimoni (daemon) de CROATCore descarregava un gran nombre de blocs per sincronitzar la seva base de dades, un nou bloc es descarregaria i el sistema no actualitzava la barra de progrés amb la informació recentment adquirida.

SOLUCIÓ:
La barra de progrés es completa de manera dinàmica per mostrar també els nous blocs entrants.

Estat: CORREGIT

PROBLEMA:
La versió CROATCore per MacOS es queda a la carpeta de descàrregues i l’usuari ha de canviar-la manualment a la carpeta d’Aplicacions, per un funcionament correcte.

SOLUCIÓ:
Publicar un paquet complet d’instal·lació per MacOS que faciliti a l’usuari guardar l’aplicació dins de la carpeta correcta.

Estat: PENDENT DE CORRECCIÓ A LA PROPERA VERSIÓ

ALTRES COMENTARIS:

Alguns programes anti-malware / antivirus com ara ESET-NOD32, Ikarus, eGambit, etc., són coneguts per produir falsos positius de “possible programa maliciós” o “aplicació potencialment no desitjada” en instal·lar / executar CROATCore. Aquestes aplicacions utilitzen heurístiques de “reputació” i “comportament del programa” que poden marcar el programa com a maliciós perquè interpreten certes seccions del codi (com l’obertura de ports) com a “sospitoses”. Si heu descarregat CROATCore des del nostre web, podeu estar segurs que no té cap codi maliciós, però si el vostre antivirus dona un fals positiu i la vostra còpia prové del nostre web, haureu de donar-li permissions manualment o crear una excepció. Els programes de mineria solen marcar-se com a virus o codis maliciosos per molts antivirus.