Ens plau anunciar-vos que les noves versions de CROATCore Android App i de CROATCore Light Web Wallet (que podeu trobar a https://croatwallet.com) ja estan disponibles!

Què hi ha de nou:

Protecció addicional per als moneders mòbils: Verificació de 2 claus: ara es requereix un PIN a més de la clau privada de despesa per tal de poder restaurar un moneder mòbil.

Petites correccions de errors de menor importància.

INSTRUCCIONS IMPORTANTS PER A UTILITZAR LA NOVA VERSIÓ DE l’aplicació Android CROATCore:

És OBLIGATORI actualitzar l’aplicació a través de Google Play Store, en comptes de desinstal·lar la versió actual i realitzar una instal·lació nova. Cal tenir en compte que, si no es segueix aquesta recomanació, NO es podrà recuperar el moneder associat a la versió desinstal·lada, fins i tot si teniu disponible la clau privada de despesa!

Una vegada que feu l’actualització i executeu la nova versió per primera vegada, se us demanarà un PIN de 4 dígits que s’utilitzarà com una capa addicional de seguretat a més de la vostra clau privada de despesa, si alguna vegada necessiteu recuperar el vostre moneder o transferir-lo a un altre dispositiu o a croatwallet.com.

Aquest PIN serà únic, fix i IMPOSIBLE de canviar més tard, igual que la vostra clau privada de despesa, així que guardeu-lo en un lloc segur (preferiblement no en el mateix lloc que la vostra clau privada) i assegureu-vos de no oblidar-lo!

Només se us demanarà que configureu un PIN per al moneder mòbil una sola vegada, quan accediu per primer cop a la nova versió del wallet. S’ha de tenir en compte que si no voleu configurar-lo, no podreu utilitzar el vostre moneder fins que no creeu un PIN.

INSTRUCCIONS IMPORTANTS PER UTILITZAR LA NOVA VERSIÓ de CROATCore Light Web Wallet a croatwallet.com

A partir d’ara, tots els usuaris que encara no hagin configurat un PIN per al seu compte hauran de fer-ho després d’iniciar sessió a croatwallet.com per primera vegada després d’aquesta actualització.

Se us sol·licitarà un PIN de 4 dígits que s’utilitzarà com una capa addicional de seguretat a més de la vostra clau privada de despesa, si alguna vegada necessiteu recuperar el vostre moneder o transferir-lo a un dispositiu mòbil o a un altre compte de croatwallet.com.

Aquest PIN serà únic, fix i IMPOSIBLE de canviar més tard, igual que la vostra clau privada de despesa, així que guardeu-lo en un lloc segur (preferiblement no en el mateix lloc que la vostra clau privada) i assegureu-vos de no oblidar-lo!

Només se us demanarà que configureu un PIN per al moneder web (mòbil / lleuger) una sola vegada, quan accediu per primer cop a la nova versió del wallet. S’ha de tenir en compte que si no voleu configurar-lo, no podreu utilitzar el vostre moneder fins que no creeu un PIN.

Com sempre, insistim en la importància de tractar el vostre moneder mòbil com a tal i comprendre que el seu nivell de seguretat és inferior al d’un moneder complet d’escriptori i, per tant, només hauríeu de mantenir la quantitat mínima necessària de Croats al vostre moneder mòbil, guardant sumes més importants al vostre moneder “gran” d’escriptori.

Per a la vostra protecció, sempre és recomanable actualitzar a la darrera versió el més aviat possible, per tant la versió anterior ja no és funcional.

Ens agradaria donar les gràcies a la comunitat per tot el suport. El nostre objectiu és seguir oferint productes d’alta qualitat per a CROAT i moltes grans novetats estan en el camí. Estigueu atents perquè no us perdeu cap novetat!