Recentment hem observat un augment significatiu del hashrate total i, com a conseqüència, de la dificultat de mineria a la xarxa Croat. Això és degut a diversos motius:
-Nous grups de mineria públics i privats han entrat a la xarxa, amb un número significatiu de miners.
-El coneixement sobre el Croat està augmentant exponencialment.
-Estem rebent més i més missatges, senyal de que tenim cada vegada més usuaris.
-Cada vegada més usuaris ens ofereixen la seva ajuda.
-Les visites a la pàgina web han crescut exponencialment
-Estem tenint contactes amb la premsa i aviat veurem més i més informació sobre el Croat.
-Estem en contacte amb més comerços que volen acceptar Croat com a mitjà de pagament.
-Hem sobrepassat els 600 vots a Change.org perquè Croat sigui acceptat als exchanges.
-Hem tornat a començar els contactes amb els exchanges i publicarem aviat novetats.
-Ja s’estan fent transaccions amb Croat al “món real”, amb la compra/venta de productes o serveis i amb transaccions particulars amb moneda fiat o amb altres criptomonedes.

Tota aquesta informació demostra que estem pel bon camí. Creiem que tenim molts més miners sols, però també en tenim de “professionals”, amb màquines molt potents. És possible que l’evolució del Croat ens sorprengui a tots molt aviat. A poc a poc, veurem els fruits de tot el treball i de la paciència.

Ara és el moment que tots els usuaris han de mostrar la seva confiança en Croat. Ara és el moment de mantenir els vostres ordinadors minant (en piscines, si no són molt potents), encara que els beneficis ja no són el que estàveu acostumats. No serveix a ningú començar a queixar-se públicament que ja no val la pena minar. Això només farà malbé la moneda. És genial que tinguem tant interès. És genial que tantes persones estiguin posant les seves màquines a treballar pel Croat. Què us agradaria més? Tenir 100.000 monedes que no tenen cap valor, o tenir 1000 o 100 que valen molt?

L’app d’Android està tenint molt èxit, funciona sense problemes i els usuaris estan molt satisfets. Encara esteu a temps de participar a la campanya per rebre Croats gratis.

Ara mateix estem concentrant-nos en la nova versió de l’app CROATCore Desktop, amb correcció d’errors, més nodes i millores demanades per la comunitat. També estem treballant en l’app d’iOS.

A part d’això, hem tornat a començar els contactes amb els exchanges. Per això demanarem també l’ajuda de la comunitat.

Així que esteu atents a les novetats i no deixeu de creure en Croat! Anem molt bé!