SOCIAL

La part social és un dels pilars fonamentals del projecte CROAT. Creiem fermament en el poder de les persones i volem facilitar l’ajuda als que més ho necessiten.
L’equip desenvolupador CROAT ha fet i continuarà fent donacions a entitats, organitzacions i persones particulars. No totes aquestes donacions són públiques. Podeu trobar aquelles que han acceptat donacions públiques en aquest apartat, on anirem afegint més.
Us animem a estudiar els seus projectes i propostes i a contribuir amb uns quants Croats a aquells que us agradin.
També us animem a enviar-nos les vostres propostes de donacions, i deixar que la comunitat Croat us ajudi a fer els vostres somnis realitat.
Per això, només heu d’enviar-nos un missatge a [email protected] amb l’assumpte SOCIAL, un logo o imatge que voleu que acompanyi la vostra proposta i la següent informació:

✔ Nom de l’entitat / organització / grup / persona particular
✔ Petita descripció / motius per sol·licitar els donatius
✔ Dades de contacte que incloguin algun enllaç a material informatiu sobre el vostre projecte
✔ Adreça de moneder CROAT al que voleu rebre els donatius
✔ Qualsevol altra informació o material que considereu útil o rellevant.

La publicació de qualsevol projecte no significa el seu suport implícit per part dels desenvolupadors de Croat. Nosaltres som només uns facilitadors i deixem en mans de la comunitat decidir com i a qui ajudar.

Moltes gràcies a tots! Tots units fem força!

Descripció:
Som – Fundació Catalana Tutelar és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets, protegeix i vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, i amb la capacitat modificada judicialment a Catalunya.
Va ser creada el 27 de març de 1987 i, actualment, és un referent entre les entitats tutelars, tant a l’Estat espanyol com a Catalunya. Des del mes de maig de 1992, en què va acceptar la primera tutela, ha anat assumint cada vegada noves responsabilitats tutelars.
Actualment, Som – Fundació està totalment orientada a les persones que tutela amb el compromís de donar-los el millor servei i amb la voluntat de millorar el servei amb la participació activa de tot el personal de l’entitat, mitjançant el treball en equip interdisciplinari.
Dades de contacte:
Web: http://www.somfundacio.org
Enllaç a la seva pàgina de col·laboradors: http://www.somfundacio.org/entitats-col·laboradores/
Moneder per fer donacions en Croat: 
CiBNHrn5vWLDWw1wbgSULXTZVgs3ZLSymCPTTUtaXwrxCZXjXtXcBgj5CQxf5pAVPNVGDpXxqMZzDGV8zPP7hKsWCmuAcnX

Descripció:
Fundació Althaia – Xarxa Assistencial Universitària de Manresa – Som una fundació privada sense ànim de lucre que donem servei integral a les persones en l’àmbit sanitari i social. La nostra missió és oferir aquests serveis amb qualitat i eficiència en el marc d’una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l’excel·lència tant tècnica com humana dels seus professionals.
A la Fundació Althaia estem regits per un Patronat en què conflueixen tres institucions: l’Ajuntament de Manresa, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i la Mútua Manresana.
Dades de contacte:
Web: http://www.althaia.cat/
Enllaç a la seva pàgina de donatius en Croat: http://www.althaia.cat/althaia/ca/corporatiu/comunicacio/noticies/la-fundacio-althaia-primera-entitat-en-rebre-una-donacio-en-croats-la-criptomoneda-catalana-1
Email: [email protected]
Adreça: XARXA ASSISTENCIAL
UNIVERSITÀRIA DE MANRESA
C/ Dr. Joan Soler, 1-3 – 08243 Manresa
Telèfon: +34 93 875 93 00
Moneder per fer donacions: CoWobiZyEeZbiv8ZaoVGi4jh6wi2VFybRguSwHLXoTwGE6iGwmSav1k9K4vEjy8uTrAs6mK98JPmwV1ijo6YLKjADMBHcAD

Descripció:
CoverCAT – Promocionant el Cover en català
Pàgina web catalana que promociona la música en català en forma de covers de cançons populars.
Es poden fer donacions a cadascú dels artistes participants, directament als seus moneders en aquest enllaç: http://covercat.org/donacions/
A més a més, CoverCAT repartirà 500 Croats entre els primers 50 artistes que s’apuntin (10 Croats per artista).
També hi ha una promoció pels artistes que fan publicitat a aquest projecte en aquest enllaç: http://covercat.org/promocions/
Dades de contacte:
Web: http://covercat.org
Enllaç a la seva pàgina de donatius en Croat: http://covercat.org/donacions/
Moneder per fer donacions en Croat:
Diferent per a cada artista. Si us plau, visiteu el web.

Descripció:
La “Asociación Catalana para la Integración A.C.” va néixer com iniciativa de membres de l’Assemblea Nacional Catalana a Mèxic davant la necessitat d’ajudar a la integració dels catalans que viuen a Mèxic, però també de fomentar els intercanvis entre les persones dels Països Catalans i les dels pobles de Mèxic en l’àmbit cultural, social i d’intercanvis basats en el comerç just.
La nostra missió és donar a conèixer i difondre la llengua, cultura, història i valors dels Països Catalans. Fomentar els intercanvis culturals entre pobles i cultures dels Països Catalans amb els pobles i cultures de Mèxic, Mesomèrica i la resta del món. Informar sobre la situació actual dels Països Catalans i cercar aliances de pau amb d’altres pobles del món per fer que aquest món sigui més just i pacífic pels seus habitants i els seus pobles.
També ens proposem brindar ajuda als catalans a integrar-vos a la vostra vida a Mèxic, i fomentar relacions de comerç just entre els pobles.
Dades de contacte:
Web: https://catimex.cat
Enllaç a la seva pàgina de donatius en Croat: https://catimex.cat/donatiu-croat/
Facebook: https://www.facebook.com/ANCMexic
Twitter: https://twitter.com/ANCMexic
Moneder per fer donacions: Cmv7oXGs76jYVvJh69fhYSJZSRFrmEwiXTQ1eiRXVZpHbz7fwaSi2JwHKym1gPEoJM54MGVk1eEhxBKg6DmdcfrZJ4gwPC4