Actualitzem el post d’ajuda per les transaccions en exchanges per als principiants. Perquè la informació sigui més fàcil de trobar, en aquest post hi ha informació repetida d’un post anterior.

Pels principiants, tot el procés pot semblar molt difícil, però en realitat no ho és gens.

La millor opció és utilitzar un dels 3 Exchanges que hi ha disponibles en aquest moment. Aviat hi haurà més. No és aconsellable comprar Croats mitjançant transaccions privades, ja que aquest procés és menys segur i això no ajuda la moneda.

Posem un exemple: tens 100€ i vols Croats.

Cal tenir present que primer hauràs de comprar el valor de 100€ en BITCOINS, per després enviar aquests BITCOINS a un dels exchanges i poder comprar CROATS.

Et deixem en primer lloc una guia bàsica de com comprar BITCOINS a COINBASE (casa de canvi molt coneguda).

A continuació trobaràs l’enllaç a les 3 guies que hem preparat per comprar CROATS des de OpenLedger, OctaEx i Stocks.Exchange.

OpenLedger: https://faq.croat.cat/guia-croat/openledger/

Stocks.exchange: https://faq.croat.cat/guia-croat/stocks-exchange/

OctaEx: https://faq.croat.cat/guia-croat/octaex/

Un cop tinguis els BITCOINS, els has d’enviar al moneder de BITCOIN dins Open Ledger, OctaEx o Stocks.Exchange.

Important: guardar sempre el hash de la transacció amb totes les transaccions que feu. El hash és l’equivalent del ticket de compra.

L’app de Android CROATCore encara no mostra els hash de transaccions dels pagaments més recents (sí els mostra una sola vegada just desprès de fer un pagament, així que assegureu-vos de copiar-lo i guardar-lo).

Actualitzarem l’app perquè ho faci. Fins aleshores, si necessiteu aquesta funció, si us plau utilitzeu el wallet Web a https://croatwallet.com, que sí mostra el hash.

Moltes gràcies!